Холандският пилот на Ред Бул Макс Ферстапен коментира пред журналистите, че болидът му няма необходимата скорост, за да се бори за първото място в последното състезание за 2017 година във Формула 1 на пистата "Яс Марина".
 
"Първата сесия се получи добре, но във втората не се представихме достатъчно добре. Ще се опитаме да променим някои неща. Нямахме сериозни проблеми, но трябва да прогресираме, нашата скорост е недостатъчна, за да се борим за първото място в Абу Даби. Не съм доволен от баланса на болида, но в събота ще се опитаме да сме по-добри. Обичайно, в състезанието ще бъдем по-добри", коментира 20-годишният пилот на Ред Бул.
 
Гран При на Абу Даби е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.
 
За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.