Тото Волф коментира доминацията на Ред Бул във Формула 1 през последните две години. Миналата година Ред Бул спечели 21 от общо 22 старта и имаше тотално надмощие спрямо своите съперници. Всички признаци сочат, че базираният в Милтън Кийнс екип ще запази хегемонията си и през този сезон. 

Вместо да поиска промени в правилата, подобно на Хорнер,  Волф призова останалите отбори на решетката да подобрят представянето си и да свършат повече работа.

„Не искам да попадам в капана на колегата от съседния отбор през 2014/15 г., който каза, че трябва да променим правилника, защото нашият екип е твърде доминиращ“, сподели Волф.

„Смятам, че Ред Бул свършиха далеч по-добра работа от всички отбори през последните две години и заслужават признание. Искам да кажа, че те буквално изчезват в далечината и няма никой друг близо до тях.“

„Просто те са в различна лига. А нашият спорт е честен спорт. Най-доброто представяне се възнаграждава благодарение на автомобила, машината и човека“, добави шефът на Мерцедес.