Италианката Сара Паляроли е сред най-търсените модели в света, а отскоро краси и боксовете на Формула 1.  26-годишната финалистка от "Мис Италия" здраво е завъртяла главата на пилота Ланс Строл, който този сезон кара за Астън Мартин. 
 
Още когато за първи път влиза в студио, фотографът сравнява излъчването й с това на бразилския топмодел Жизел Бюндхен.
 
„Веднага ми казаха, че имам тяло, което ще продава бельо, и лице на актриса“, споделя родената в Бергамо Сара.

Синеоката италианка, която е с 4 години по-голяма от гаджето си, се радва на одобрението на бащата на приятеля си - милиардерът Лоурънс Строл (61), собственик на отбора Астън Мартин-Мерцедес. От изящната й външност е впечатлена и майката на Строл - дизайнерката Клер-Ан Калан. 

Сара има собствена марка за бижута „Блу Лемън“, както и няколко сериозни рекламни договора, включително с джинсите „Риплей“, чиито лица са също Ланс и съотборникът му Себастиан Фетел. Като малка 174-сантиметровата красавица е тренирала плуване, художествена гимнастика, а сега в свободното си време обича да язди коне и да играе тенис.
 
Ланс Строл е един от най-атрактивните и желани ергени в спорта, а интересната си външност дължи както на белгийско-британския произход на майка си, така и на татко си, който е с руско-еврейски корени.
 
ОЩЕ ГОРЕЩИ СНИМКИ НА КРАСИВАТА САРА - ТУК