Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън очаква едно от любимите си състезания. Този уикенд британецът се готви за надпреварата в Унгария, която ще се проведе на "Хунгароринг". 

Интересната надпревара можете да наблюдавате в неделя от 15:00 часа в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. Точно 24 часа по-рано, в събота от 15:00 часа, пак на Diema Sport и Gong Play можете да проследите и квалификациите за място. В петък и събота пък можете да проследите и свободните тренировки пак там. 

"Унгария е едно от любимите ми места за състезаване, пистата е просто страхотна. Сега за всички ни ще е трудно, защото това ще е първият старт след смъртта на Жул Бианки, но всички ще го носим в сърцата си", сподели Хамилтън. 

Той отново ще се впусне в люта битка със съотборника си Нико Розберг, като очакванията са да си оспорват челните позиции и с финландците Кими Райконен от Ферари и Валтери Ботас от Уилямс. Специалистите предричат, че ако има някаква изненада на "Хунгароринг", ще дойде именно от тях.