Фирма Сенакс, която е официален вносител и представител на Benelli – италиански мотоциклети, отличаващи се с неповторим дизайн и стил на фона на изключително добро качество и достъпни цени, ще проведе ТЕСТ ДРАЙВ на Benelli тази събота и неделя на 18 и 19 Май в град София пред шоурума на фирма Сенакс на бул. Проф. "Цветан Лазаров" 92 от 10:00 до 17:00 часа. 

Желаещите да се включат и да усетят тръпката от карането на  Benelli могат да се запишат на тел. 0889/42 35 15 и на 0892/ 922 922, както и на e-mail: atsarevska@senax.bg; 

Всички модели от гамата на Benelli са налични за тестване, а потребителите ги определят като „изключително вдихновящи мотоциклети, които са достъпни за българкия купувач”. 

Марката беше премиерна на мотоциклетното изложение Moto Expo 2019, а фирма Сенакс вече успя да продаде няколко модела Benelli, които се радват на огромен интерес. 

Мотоциклетите на Benelli са фокусирани към разумното потребление и не на последно място, те са направени в съответстие с всички изисквания за опазване на околната среда, покриващи EU4 спецификация.

Всеки записал се за ТЕСТ ДРАЙВ ще има възможност да се убеди в качеството на Benelli.