Кармен Електра озари корицата на поредния брой на американското списание за коли „Гараж”. Пищната хубавица показа, че освен тяло и природни дадености, разбира доста и от стари автомобили, много ценени в САЩ. „В момента карам Джодж Чаланджър и Мерцедес S600,” признава Електра. „Големите, мощни коли ме карат да се чувствам по-сигурна.”

Тя разказва за случка от първите дни, в които подкарала Додж-а:„Натоварихме се след един концерт с моите приятелки, и тогава си казах – тази кола е направена точно за това – да вози много кучки!”

Кармен най-много мрази някои да и сече пътя. „Хората, които те засичат на пътя, или те пререждат на опашка, тях не мога да понасям,” твърди брюнетката.

Мечтаната й кола е Транс Ам от 80-те години на миналия век, с орел на покрива. Мъжът-мечта за Кармен пък трябва да шофира Импала от 1968.

Електра завършва с още едно признание – все още не знае да си сменя сама маслото на колата. „Братята ми никога не са ме оставяли да припаря дори до капака, така че нямам идея как се прави,” заключва плейбойката.