Новата 2019 година настъпи, а с нея дойдоха и надеждите – за повече здраве, за повече късмет, за повече щастие и разбира се незабравими мигове в спорта. 

За някои спортисти обаче 2019 година носи и голямо очакване. Очакване на едно незабравимо събитие – раждането на дете. Испанското издание AS се погрижи и направи списък на двойките в спорта, които са в „очакване на щъркела“, а кой знае може бройката да се увеличи…

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и Ерика Чоперерена

Връзката между двамата започва през 2014-а година, а две години по-късно на бял свят се появява дъщеричката им Миа. През 2017 година двамата официално сключват брак, а сега се предстои фамилията им се увеличи с още един.

Благата вест за предстоящото радостно събитие съобщиха лично симпатичните съпрузи в една от социалните мрежи през октомври 2018 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

À très vite petit prince 💙

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне и Карла Перейра 

Наставникът на „дюшекчиите“ и неговата спътница са двойка от 2014 година насам, а през 2016-а стават родители на Фраксеска. Близо три години по-късно двамата са очакване на втора рожба, за която се знае, че също ще е момиченце.  

Следващите 365 дни обаче няма да предложат само подобни емоции на Симеоне и Карла.

Според информация на списание „Semana” двойката ще скрепи връзката си и с брак. Твърди се, че Диего е предложил на Карла по време на коледните празници, а тя е казала „да“.

Подробности за сватбата обаче не се разкриват.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pilas recargadas para finalizar el 2018! #vueltaACasa #familyLove

A post shared by Carla Pereyra (@carla.pereyra15) on

Футболистът на Реал Мадрид Начо Фернандес и Мария Кортес

През ноември 2018 година Начо обяви, че заедно с Мария са в очакване на трета рожба. Хубавото събитие се очаква около 8 април 2019 година.

Начо и Мария имат дъщеричка – Алехандра и син Хосе Игнасио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

A post shared by María Cortés 💫 (@mcm1989) on

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос и съпругата му Джесика

Бейбибумът в Кралския клуб продължава с Тони Кроос. Полузащитникът обяви няколко дни след съотборника си Начо, че също ще става татко за трети път. Немецът обаче не сподели какъв ще е полът на бебето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary @toni.kr8s ❤️ Dankbar so einen tollen Menschen an meiner Seite zu haben! Ich liebe Dich! 😘

A post shared by Jessica Kroos (@jessica_kroos) on

Баскетболистът на Реал Мадрид Руди Фернандес и Елен Линдес

Семейството на Реал Мадрид продължава да расте и баскетбола. Фернандес и Елен ще станат родители за втори път, а по Коледа разбраха и пола на бебето – момиче. Двамата са заедно от 2011 година насам. През 2015 година минаха под венчилото, а през декември 2016 година станаха мама и татко за първи път на сина им Алан.

Фернандо Вердаско и Ана

Тенисистът и негова очарователна Ана са в очакване на първа рожба, която ще се появи на бял свят през 2019 година. Двамата позираха по Коледа пред сияйна елха, а акцентът бе наедрялото коремче на Ана.

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба и Мария Саладес

Добрите дни за френския халф предстоят. През 2019 година той ще стане татко за първи път, а новината стана факт в края на декември 2018 година. Половинката му Мария се появи на Театъра на мечтите по време на двубоя с Хъдърсфийлд, а наедрялото ѝ коремче загатна предстоящото.

Играчът на Реал Мадрид Иско и Сара Саламо

Още едно бебе ще проплаче в „белия балет“ през 2019 година. Иско и неговата прекрасна Сара са в очакване на първо дете. Новината съобщиха двамата влюбени на 28 декември в социалната мрежа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apretujaos💙🥐 @sarasalamo

A post shared by Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon) on

Бивш играч на Ливърпул и ослепителен модел очават четвърто си дете

Мартина Хингис и Хералд Леман

Тенисистката се оттегли от активния спорт през 2017 година, след което чу Менделсон с половинката ѝ Леман. През 2019 година двамата са в очакване на първо дете. Новината съобщи лично Мартина в социалната мрежа по оригинален начин – с малко тенис екипче в розов цвят.