Отборът на Интер постигна втора победа под ръководството на Леонардо, побеждавайки след обрат Катания с 2:1, докато градският съперник и лидер в Серия А Милан завърши 4:4 с Удинезе в истински голов трилър с много обрати.

Гомес вкара за Катания в 72-та минута, което породи съмнения, че Интер трудно ще спечели гостуването си. Два гола халфа Естебан Камбиасо - в 75-та и 79-та минута, обаче набързо обърнаха развоя на срещата и в крайна сметка стигнаха за успеха с 2:1.

И двубоят на Милан не започна добре, след като Ди Натале откри резултата за Удинезе в 35-та минута. Пато все пак изравни в 45-та, но вместо да стигнат до пълен обрат, домакините допуснаха нови два гола. Техни автори бяха Санчес и отново Ди Натале съответно в 53-та и 66-та минута. След това Милан показа характер изравни до 3:3 след автогол на Бенатиа и второ попадение на Пато. Денис обаче отново огорчи домакините след попадение в 89-та минута.

Последната дума все пак имаше Златан Ибрахимович, който направи 4:4 в продължението на мача. Друг от борещите се за титлата тимове, Лацио, също не успя да спечели мача си. Нещо повече, римляните дори бяха надиграни с 2:1 от Лече. Автогол на Муслера и гол на Гросмюлер стигнаха за успеха на гостите, докато за домакините точен бе Маури. Парма без Валери Божинов в състава си загуби с 1:2 от Каляри, а Бари отстъпи на Болоня с 0:2. Фиорентина пък се пребори по страхотен начин за успеха с 3:2 над Бреша.

"Виолетовите" изоставаха с 0:2 след голове на Диаманти и Кордова, но успяха да стигнат до успеха благодарение на попадения на Джилардино, Сантана и Ляич. Двубоите Чезена - Дженоа и Киево - Палермо завършиха без голове. Милан остава на върха с 40 точки, пред Лацио с 34 и Наполи с 33. Точно бившият тим на Диего Марадона играе по-късно днес с Ювентус