65-годишният Тери Венейбълс може да се завърне в Тотнъм, но не като мениджър, а като спортен директор на мястото на Даниел Комоли.

Шпорите се представят трагично през този сезон и са закотвени на последното място във Висшата лига, а Комоли е критикуван, тъй като допусна през лятото да си тръгнат двете големи звезди на тима – Димитър Бербатов и Роби Кийн, като именно тяхната липса е сочена за причина за кризата в отбора.

Преминаването на Кийн в Ливърпул се приема по-спокойно, но спортният директор е винен, че продаде Бербатов на Юнайтед около 20 минути преди затварянето на трансферния прозорец и не остави време да бъде намерен заместник на българина.

Като треньор Тери Венейбълс пое Тотнъм през 1987 година, след като три сезона бе начело на Барселона и води шпорите до 1991-а, когато оглави Англия. Като футболист той игра на Уайт Харт Лейн от 1966 до 1969 година и има записани 115 мача и 19 гола за лондонския тим.

Венейбълс за последно води Лийдс през 2003 година, а след това се съгласи да помага на Стив Макларън в националния отбор, който претърпя неуспех по пътя си към Евро 2008.