Играчът на Реал Мадрид Рууд Ван Нистелрой каза, че ще вкарва много голове за отбора си, по пътя му към покоряване на Испания и Европа през новия сезон.

„Винаги ме преследва голямо напрежение. Хората се надяват да видят много попадения. Аз винаги съм една от централните фигури, към които са насочени тези очаквания. Затова се старая да направя всичко по силите си и да дам 100% от възможностите си, за да вкарвам и тимът да печели титли”, каза холандският нападател, който през първия си сезон на „Бернабеу”, отбеляза 25 гола.

„Както обикновено, конкуренцията в Ла Лига ще е много силна. Барселона, Валенсия, Севиля… Всички те имат отлични състави, които са обигравани с години. Това им дава предимство. Да не забравяме и Сарагоса, Атлетико, които привлякоха доста класни играчи през летния прозорец”, продължи Рууд.

Милан, Челси, Барселона, Олимпик Лион, Валенсия, не мога да ги изброя всичките, които ще се борят за титлата в Шампионската лига тази година. След като някой отбор играе в най-силния европейски клубен турнир, това не е случайно и означава, че може да побеждава на всякакви форуми”, сподели още Нистелрой.

„Конкуренцията в тима е позитивно нещо. Тя позволява на най-добрите футболисти да стартират във всеки един мач”, призна холандският национал.