Вратарят на Байер Леверкузен Бернд Лено заяви, че е истинска чест името му да бъде свързвано с трансфер в Наполи. Напоследък в Италия се появяват все повече и повече информации, че италианците ще проведат офанзива за германския национал.

Пепе Рейна пристана на Милан

След края на сезона сегашният твърд титуляр за „везувиани” Пепе Рейна ще напусне, тъй като не може да се разбере с ръководството за новия си договор. Испанецът почти сигурно ще продължи кариерата си в Милан, с който води преговори в момента.

26-годишният Бернд Лено от години е сочен като бъдещето за германския национален отбор веднъж щом Мануел Нойер реши да се оттегли. Доста дълго се говореше, че Леверкузен няма да удържи под напора на потенциалните купувачи и има голяма вероятност това най-сетне да се случи.

Джиджо хваща пътя, шеф на Милан потвърди

„Смятам, че тези слухове се дължат на факта, че не играя зле през този сезон”, коментира Лено. „Чест е за мен да бъда свързван с големи клубове като Наполи.”

„По това време на годината винаги има много спекулации. Всеки иска да знае къде ще играеш през следващия сезон. Така и името ми се оказва замесено в слухове за доста отбори.”

„Самият аз не отдавам голяма тежест на подобен тип новини. По време на сезона това било само излишен разход на енергия”, заяви Лено.