Нападателят на Уулвърхемптън Раул Хименес призна, че е поласкан от слуховете, които го пращат в отбори като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Ювентус, но настоява, че засега остава много щастлив в Уулвс. 

29-годишният мексиканец прави великолепна кампания на "Молиню" и постави рекорд за най-много голове, отбелязани от играч на "вълците" през сезона във Висша лига. Той реализира 14-ия си гол при победата над Уест Хем с 2:0 по-рано този месец. Страхотната му форма му спечели доста кандидати, като се твърди , че отборите на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул, Тотнъм и Ювентус искат да се подсилят с нападетял през лятото.

Въпреки това, старши треньорът на тима Нуно Еспирито Санту е решен да задържи Хименес и след края на сезона, а "вълците" обявиха на всички кандидати за неговия подпис, че ще се разделят с мексиканския национал за сума от порядъка на 90 милиона паунда. 

Попитан за спекулациите около бъдещето си, Хименес заяви пред  „Telemundo":

"На първо място съм много щастлив тук с "вълците". Намирам се на място, където от първия момент установихме невероятна връзка. Не ми е странна стуацията, всеки ден излиза нов отбор с нова оферта, не знам за колко милиона. Хубаво е да знам, че те говорят за мен, но това, което трябва да направя, за да се случи, е да продължа да работя здраво тук с "вълците“, заяви Хименес.