Нападателят на Уулвърхемптън Раул Хименес разкри, че всеки ден вижда в социалните мрежи, че е искан от големите европейски отбори. Мексиканецът все пак посочи, че е съсредоточен в работата си при „вълците“ и вярва, че тимът е готов да постигне важни успехи.

„Виждам в социалните мрежи, че съм желан от Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед и Арсенал. Всеки ден излиза нов отбор. Трябва да си спокоен, защото върша нещата добре, но бих искал да продължа да играя в Англия. Щастлив съм тук и вече се адаптирах“, заяви Хименес пред ESPN.

Бившият нападател на Атлетико Мадрид е категоричен, че ако получи оферта от Реал Мадрид или Барселона няма да пропусне такава възможност. Но не изключва да остане във Уулвс и да се бори с тима за класирнае в Шампионската лига.

„Борбата за титлата във Висшата лига изглежда много трудна, но ние сме на 1/8-финалите на Лига Европа. Мисля, че когато дойдох в тима, взех правилното решение и не съжалявам за това“, добави още той.

„Важен играч съм за отбора и хората. Добре съм. Не затварям никакви врати, отворен съм за това, което ще дойде. Но заспивам спокойно“, каза Хименес.