Полузащитникът на Интер Жоао Марио е поискал от клуба си време за размисъл до понеделник, когато ще каже окончателно дали е съгласен да премине в Уест Хем. Португалският национал има своите колебания относно сделката.

Според част от италианските медии 24-годишният играч все още се надява, че клуб с по-сериозни възможности ще го потърси до затварянето на зимния прозорец. „Нерадзурите” обаче не могат да си позволят да чакат до самия край и затова искат отговор от играча си възможно най-скоро.

Жоао Марио отказа първа оферта от Англия

Бившият футболист на Спортинг Лисабон вече отказа на Уотфорд, тъй като „стършелите” не играят в евротурнирите и няма изгледи да се преборят за подобна привилегия за следващия сезон.

През лятото на 2016 година Интер плати 40 милиона евро за ибериеца, който така и не успя да се адаптира към футбола в Серия А. Основната идея на италианския гранд е да осъществи директна продажба, в краен случай наем със задължение за откупуване в края на кампанията.

На "Меаца" отчаяно искат да разкарат Жоао Марио

Предполага се, че офертата на Уест Хем е почти, каквото Интер търси. „Чуковете” са готови да платят 1,5 милиона евро, за да вземат като преотстъпен Жоао Марио, а в договора ще фигурира и опция за откупуване срещу 22 милиона евро.