Полузащитникът на Интер Жоао Марио е отказал оферта да премине в Уотфорд. Макар че португалецът има мераци да заиграе във Висшата лига, той се надява от предложение от тим, който играе в евротурнирите.

Жоао Марио иска да играе в Англия

Всички медии в Италия твърдят, че продажбата на 24-годишния Марио, който пристигна преди година и половина срещу 40 милиона евро, е наложителна, за да може клубът да балансира финансите си. „Нерадзурите” имат апетити към Рафиня Алкантара от Барселона, Рамирес от Дзянсу Сунинг и Лисандро Лопес от Бенфика, ала за да ги осъществят, в касата трябва да влязат свежи пари.

От месеци се говори, че Марио – който не попада в плановете на треньора Лучано Спалети – ще напусне „Джузепе Меаца”. Уотфорд бе първият тим, който изпрати конкретна оферта, ала португалецът категорично отказа да играе за „стършелите”.

Готви се размяна по оста Юнайтед-Интер

Другата опция пред него е испанският Севиля на Винченцо Монтела, който играе в евротурнирите. Жоао Марио има своите съмнения относно този трансфер и ще чака до последно дали няма да получи друго предложение от Албиона.