Капитанът на Барселона Андрес Иниеста може да напусне клуба, ако Филипе Коутиньо пристигне в отбора. Шокиращо или не, но точно това е една от водещите новини на испанското издание „Диарио Гол”.

Ливърпул дава Коутиньо на Барса само срещу конкретен играч в замяна

Всички вече знаят, че каталунците ще направят всичко по силите си да доведат 25-годишния бразилец на „Камп Ноу” до края на януари. През лятото Ливърпул отхвърли 3 оферти на „блаугранас” за играча, който тогава дори подаде молба да бъде продаден.

Всичко или нищо: Барса даде офертата за Коутиньо, каква е тя?

Доста учудващо предвид значението на Иниеста за тима на Ернесто Валверде, „Диарио Гол” информира за несигурността, която 33-годишният ветеран е започнал да изпитва. Изданието твърди, че легендата на Барса е започнал да мисли, че игровото му време ще пострада от евентуалното идване на бразилеца.

Ракитич: Вратите на Барса са широко отворени за Коутиньо

Преди няколко месеца подобни неща се пишеха и за друг от асовете на Барса – Иван Ракитич. За него дори се твърдеше, че е заплашил босовете с напускане, ако Коутиньо пристигне в каталунския гранд.

Наскоро Иниеста подписа нов договор с Барселона и за никого не е тайна, че е доста доволен да играе под ръководството на Ернесто Валверде.