Уест Хем се интересува от нападателя на Реймс Уго Екитике. Според информациите, френският клуб очаква сума от малко над 25 млн. паунда за 19-годишния офанзивен футболист, който бе искан от Нюкасъл по-рано този месец.

Източник заяви за Sky Sports, че в момента текат преговори между „чуковете“ и Реймс за Екитике, който има осем гола в десет мача от началото на сезона в Лига 1. Миналата седмица президентът на Реймс Жан-Пиер Кайо даде интервю за Le Quotidien du Sport във Франция, в което подчерта защо клубът е отхвърлил офертата на "свраките" за талантливия нападател.

„Истина е, че много клубове сега осъзнават качествата на играча, но не и ние. Той тренира с нас и това, което прави, не ни изненадва. Нюкасъл се позиционира, ние го обсъдихме и те направиха предложение, което не ни удовлетворява. Тъй като не искаме да се разделяме с него, вдигнахме достатъчно високо летвата. Те ни предложиха общо 35 млн. евро, но с много бонуси, някои от които са невъзможни за осъществяване, като, например, спечелването на Шампионска лига. Искаме 30 млн. евро плюс 10 млн. евро под формата на постижими бонуси“, сподели той.