Треньорът на Интер Лучано Спалети наля още масло в огъня на слуховете за привличането на Лука Модрич от РеалМадрид. Италианецът заяви, че клубът действително полага усилия в тази насока.

От няколко седмици съдбата на навършващия скоро 33 години халф е поставена под въпрос. Ветеранът, който заслужи Златната топка на Мондиал 2018, където с Хърватия стигна до финала, е изявил желание да напусне Реал Мадрид след 6 сезона в испанската столица.

Интер в момента опитва всичко по силите си, за да доведе класно попълнение в халфовата си линия, след като се размина с Артуро Видал, който смени Байерн с Барселона. „Клубът работи по един постоянен и сериозен начин”, заяви Спалети.

„Хората се опитат да приложат на практика всеки ход, който считат за правилен. Играч като Модрич би бил важен за всеки тим, а какво остава за нас. Продължавам да мечтая заедно с феновете, но така или иначе разполагаме с ресурса да се изправим пред всичко, което може да се случи. Остават само няколко дни. Ако в последния момент, клубът привлече Лео Меси, бих приел това”, допълни Спалети.

Още по темата:

Лопетеги: Нямам съмнения, че Модрич ще продължи в Реал

"Гадзета дело спорт" с нови любопитни разкрития около Модрич

Флорентино Перес готов да се раздели с Модрич