Звездата на Барселона Лионел Меси е позвънил на своя добър приятел Неймар да Силва, за да се увери дали има нещо вярно в слуховете, че бразилецът се кани да облече екипа на Реал Мадрид.

Марсело информирал Реал, че Неймар е тъжен в Париж

Неймар разкри: Нещастен ли е в ПСЖ и мрази ли Кавани

Напоследък медиите в испанската столица не спират да тръбят, че „лос бланкос” планират мащабна офанзива с оферта, надхвърляща 200 милиона паунда (227 милиона евро) за 25-годишния бразилец. Той едва смени клубовете, когато през лятото Пари Сен Жермен брои на Барселона фрапиращите 222 милиона евро.

Все повече и повече новини около Неймар сигнализират за това, че той не се чувства щастлив Париж, а също така и под ръководството на Унай Емери. По-рано тази седмица футболистът се разплака по време на пресконференция, докато бе с бразилския национален отбор. Тогава той помоли медиите да престанат да измислят истории, в които няма грам истина.

Неймар към Барселона: Ще ме приемете ли обратно?!

В същото време Меси е приел с тревожност писанията, които сочат преминаване на Неймар в кръвния враг Реал. По тази причина голмайстор №1 в историята на Барса е вдигнал телефона, за да обясни на доскорошния си съотборник какъв негативен отзвук крие евентуален подобен ход.

Неймар се разциври на пресконференция

Изданието „Дон Балон” добавя, че Меси не очаква Неймар да остане дълги години в ПСЖ. Както е известно, той вече влезе в детински конфликт със своя съотборник Единсон Кавани, който по-късно получи подкрепата на клубните шефове.