Реал Мадрид проявява интерес към играча на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич. Американският полузащитник е следен и от германския колос Байерн Мюнхен, а английският Челси също се „облизва” за младока.

Американският журналист Саймън Джоунс споделя, че Пулишич е главна трансферна цел на Нико Ковач, но интересът към Реал е назрял с втората половина на последния сезон.

Роденият в Хърши, Пенсилвания, тийнейджър е един от най-котираните футболисти във футболния свят към днешна дата. В кариерата си при вестфалци той играе предимно на крилото, но също така може да действа като втори нападател или зад стрелеца.

Борусия не желае да продава футболиста си, ако се стигне до сделка на пряк съперник в Бундеслигата, като връзката с Реал Мадрид се засили, след като двата клуба се разбраха съвсем наскоро за трансфера на Ашраф Хакими. Мароканският бранител пристигна на „Сигнал Идуна Парк” под наем, а „белият балет” може да се възползва от добрите си взаимоотношения с дортмундци.

Съотборникът му при „жълто-черните” Марко Ройс призова Пулишич да не мисли за трансфер в близките години, тъй като най-добрата му опция е да остане на „Сигнал Идуна Парк”.