Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е изправен пред несигурно бъдеще на „Парк де Пренс“. Бразилецът беше ключова част от проекта на тима от Лига 1 след трансфера му от Барселона през 2017 година, но ситуацията му в клуба беше разтърсена в последните седмици.

След краха срещу Реал Мадрид в Шампионската лига, се заговори за сериозно прочистване на състава. Изведнъж френските медии се обърнаха срещу Неймар и изглежда, че клубът също може да е загубил доверие в бразилеца.

„Diario AS“ и „Telefoot“ сега твърдят, че ПСЖ и собственикът на клуба Тамин бин Хамад ал Тани, който е и емир на Катар, обмислят продажбата на Неймар като част от потенциалните промени това лято.

Бъдещето на другите звезди на отбора Килиан Мбапе и Лионел Меси също продължава да бъде несигурно. Французинът се твърди, че иска да се присъедини към Реал Мадрид, макар че в последните дни се заговори, че може и да остане в Париж. Колкото до Меси, който също беше освиркван и критикуван за представянето си, въпреки слуховете за завръщане в Барселона, по-вероятно изглежда той да изпълни договора си, който е до лятото на 2023 година.