Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все още е неясно, но изглежда, че вече нещата се проясняват. Както е известно, договорът на французина с парижани изтича в края на сезона и много силно се твърди, че той ще се присъедини към Реал Мадрид.

Това твърдение обаче може и да не стане факт. Сега „COPE“ съобщава, че Мбапе ще обяви какво възнамерява да направи, когато кампанията приключи и според испанското издание решението му ще бъде да остане на „Парк де Пренс“.

Смята се, че в семейството на Мбапе има спор за това какво трябва да направи 23-годишният нападател. Баща му би предпочел той да поднови договора си с ПСЖ, докато майка му предпочита синът ѝ да премине в Реал Мадрид.

14 снимки

Не е сигурно коя страна ще се окаже печелвиша, но едно нещо е сигурно, че вече не е напълно ясно дали дали Мбапе ще в Испания.

Преди няколко дни авторитетното издание „Екип“ написа, че от ПСЖ ще предложат на Мбапе да го направят капитан на отбора в последен опит да задържат нападателя на „Парк де Пренс“. В ПСЖ вярват, че даването на капитанската лента на Мбапе би бил добър ход, защото футболистът е роден в Париж, готов е с желание да помага на съотборниците си и е играч за големите мачове.

В момента капитан на лидерът в Лига 1 е бразилският защитник Маркиньос, който носи лентата от 2020 година насам.

Мбапе има 160 гола и 81 асистенции в 209 мача за ПСЖ. Той също така е реализирал 26 гола в 54 мача за националния отбор на Франция.