Реал Мадрид не изживява най-силния си период, а спекулациите за евентуална смяна Зинедин Зидан на треньорския пост не закъсняха. Испанското издание Marca посочи две имена за евентуални заместници на френския специалист. Прави впечатление, че и двамата спрягани с Кралския клуб към настоящия момент са ангажирани с клубове от Висшата лига.

Зизу: Можем да спечелим Шампионската лига

Става дума са Маурисио Почетино, който е начело на Тотнъм, и Юрген Клоп, който оглавява Ливърпул.

Твърди се, че Почетино се ползва със сериозни симпатии от президента на Кралския клуб Флорентино Перес, но евентуално негово привличане ще е обвързано със заплащане на трансферна сума. Същевременно, се отчита, че Перес имал добри отношения с боса на „шпорите“ Даниел Леви.

От друга страна, Клоп има контракт до 2022 година с мърсисайдци, които имат своите амбиции не само в Англия, но и в Шампионската лига.

Зидан: Провалих се, но аз ще водя Реал срещу ПСЖ

Реал Мадрид заема четвъртото място в класирането на Ла Лига с 35 точки, но и с мач по-малко. Отборът отпадна на четвъртфиналите за Купата на Краля от Леганес, а през февруари му предстоят два много важни двубоя от осминафиналите на Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен.