Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас официално се договориха за бранителя Аарън Уан-Бисака, който от идния сезон ще заиграе за „червените дяволи”.

Завършилият шести в класирането през миналия сезон отбор се разбра за петгодишен договор с футболиста на лондонските „орли”, като играчът има опция да удължи престоя си на "Олд Трафорд" за още една година. От профила на Юнайтед в Twitter побързаха да се похвалят с новата си придобивка, която се явява петата най-скъпа в историята на клуба.

Твърденията са, че Юнайтед ще заплати над 50 милиона паунда за играча, който бе част от състава на Англия на юношеското европейско първенство в Италия.

Възнаграждението на 21-годишния футболист ще възлиза на повече от 80 хиляди паунда.

„Чувството е невероятно и е голяма чест за мен да бъда играч на този клуб. Наясно съм, че малко играчи могат да вкусят от това усещане и се радвам, че това съм аз. Нямам търпение да се интегрирам в състава. Имам кратка почивка след Европейското първенство, но гледам вече към подготовката с мениджъра и новите ми съотборници на предсезонното турне”, бяха първите думи на играч като играч на отбора от северозападна Англия.