Ръководството на Манчестър Юнайтед е предупредило Реал Мадрид, че няма да пуснат звездата на отбора Пол Погба за по-малко от 150 милиона евро.

26-годишният Погба имаше противоречив сезон, като редуваше силни с посредствени изяви. Макар че в индивидуален план с 16 гола и 11 асистенции (в 47 официални мача) кампания 2018/2019 да се явява най-силната за него в цялата му кариера, халфът имаше жесток скандал с предишния мениджър Жозе Моуриньо, в резултат на което прекара известен период на резервната скамейка. Наскоро самият французин намекна, че може и да е дошло време за ново предизвикателство, а Реал Мадрид изглежда като най-вероятната дестинация.

“Червените дяволи” се надяват, че внушителната цена ще откаже “белия балет“ от опитите да привлекат Погба. Зинедин Зидан обаче е голям почитател на полузащитника и желае на всяка цена той да премине в неговия отбор.

13-кратният шампион на Европа се опитва да освободи място в състава си, като за тази цел трябва да намери купувач на уелсеца Гарет Бейл. Огромната му заплата в размер на 650 хиляди евро на седмица се оказва обаче голяма пречка за осъществяването на тази цел. Въпреки всичко, Зидан все още таи надежда, че Пол Погба ще е играч на Реал Мадрид в края на трансферното лято.

Автор: Емануил Тодоров