Клоп за Ван Дайк: Ще е грешка да кажа каквото и да било

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че на този етап ще си спести всякакви коментари относно надеждите на неговия клуб да привлече централния защитник на Саутхемптън Върджийл ван Дайк.

Преди седмици мърсисайдци бяха принудени публично да прекратят интереса си към 26-годишния холандски национал. Причината бе, че „светците” сигнализираха до Висшата лига за това, че техните конкуренти са осъществили неправомерни контакти.

Ново развитие на сагата "Ван Дайк в Ливърпул"

Въпреки всичко скоро английските медии започнаха да докладват, че Ливърпул съвсем не се е отказал от идеята за Ван Дайк, а преговорите текат. Саутхемптън оценява своя ас на 70 милиона паунда.

В светлината на всичко дотук Клоп взе доста мъдро решение, като отказа да коментира темата. „Дали ми е разрешено да обсъждам този въпрос? Не, нямам право”, каза германският тактик.

Саутхемптън взе нов защитник и... бъзиците с Ливърпул започнаха

„Каквото и да кажа, ще бъде грешка – и не просто защото въпросът е отворен или нещо друго. Вие и вашите колеги написахте всичко още преди седмици. Аз бях в Исландия, когато някой ми каза, че всичко се е появило във вестниците.”

„Оттогава досега нищо не се е случило. Всичко е наред сега, така че не бива да казвам нищо”, допълни Клоп.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Ливърпул Саутхемптън Върджил ван Дайк

Трансфери