Вратарят на Тотнъм Юго Лорис е готов да се присъедини отново към Ница, когато договорът му с „шпорите“ изтече следващото лято. 35-годишният Лорис е юноша на френския тим към когото се присъединява на 10-годишна възраст.

Следва петгодишен престой в Олимпик Лион, след което преминава при лондончани през 2012 година, а оттогава е изиграл 392 мача за девет години и половина за Тотнъм. Лорис ще навлезе в последните шест месеца от договора си с тима и информациите сочат, че не е предвидено удължаването му, което означава, че ще напусне като свободен агент през лятото.

„Foot Mercato“ твърди, че Ница иска да върне своя юноша във Франция след края на сезона. Настоящият страж на Ница Валтер Бенитес се очаква да си тръгне също през лятото и Лорис изглежда като перфектен заместник.

За близо 10 години при „шпорите“ обаче френският капитан не успя да спечели нито един трофей, като на два пъти стигна финал за Купата на лигата в Англия и в Шампионската лига през 2019 година. Въпреки това той е играл в 136 мача за Франция и имаше решаваща роля в триумфа на „петлите“ на Световното първенство през 2018 година.

По-рано мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе категоричен, че ще настоява да се задържи вратарят и капитан Юго Лорис.

„Юго е играч на Тотнъм, той е капитан. Мисля, че той иска да остане в клуба, защото го обича“, бяха думите на италианския тактик.