Голямата звезда и капитан на Олимпик Лион Набил Фекир направи двусмислено изказване по повод своето бъдеще и вероятността за летен трансфер.  Френският национал, който най-усилено е свързван с Ливърпул, заяви, че „в живота нищо не е забранено”.

Фекир вече провел среща с Клоп, сделката се пече

Медиите в Англия и Франция вече всеки ден не пропускат да зачекнат темата, като се твърди, че финалистът в Шампионската лига ще изсипе 70 милиона евро за 24-годишния плеймейкър. Фекир изпрати един феноменален сезон 2017/2018, в който вкара 23 гола и даде 9 асистенции в 40 официални мача на всички фронтове.

Той беше докрай честен пред RTL, когато заяви, че вече не изключва нито един вариант за бъдещето. „Трансфер? Защо не? По-късно ще има разговори с президента (Жан-Мишел Олас – б.р.), с моя антураж, за да вземем решение. В живота нищо не е забранено”, каза Фекир.

Фекир подписва с Ливърпул още преди Световното в Русия

„Не знам какво ще стане, честно казано. Изкарах страхотен сезон в Лион заедно с треньорския щаб и феновете, както и останалите изключителни играчи. Имаше много емоции и завършихме в стил. Дадох абсолютно всичко в името на Олимпик Лион, сега ще видим какво крие бъдещето”, добави французинът.