Голямата звезда и капитан на Олимпик Лион Набил Фекир вече е провел среща лично с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, твърдят френските медии.

Садио Мане приветства слуховете за Фекир в Ливърпул

От няколко дни в родината на 24-годишния нападател усилено се шуми, че преговорите между англичаните и „хлапетата” напредват бързо и скоро Фекир ще облече екипа на мърсисайдци. По непотвърдени информации сумата по сделката ще бъде от порядъка на 70 милиона евро (61 милиона паунда).

Фекир обеща цивилизована раздяла с Лион

Макар че след неделната загуба от Челси с 0:1 самият Клоп се изсмя над слуховете, сега журналистът на „Канал +” Ромен Коле-Гоген обяви в „Туитър” за проведената среща между германския тактик и Фекир. „Фекир се срещна с Клоп, двамата проведоха много добри преговори. Фекир ще подпише с Ливърпул срещу 61 милиона паунда освен ако не се случи нещо непредвидено. Челси също опита късмета си, но без успех”, обяви Коле-Гоген.

По същото време, когато Клоп опровергаваше първите информации във връзка с Фекир, същото стори и президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас. Босът беше категоричен, че капитанът ще играе за „хлапетата” в Шампионската лига през следващата кампания.