Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс ще пътува лично до Милано, за да финализира трансфера на Жоао Марио от Интер.

Не е тайна за никого, че „чуковете” опитват да привлекат португалския национал под наем до края на сезона. Той също има желание да заиграе във Висшата лига, но се надяваше, че ще получи предложения от доста по-престижни отбори, при това с европейски амбиции.

На "Меаца" отчаяно искат да разкарат Жоао Марио

24-годишният опорен халф отказа офертата на Уотфорд и още не е съвсем убеден дали му се играе за Уест Хем, който още не се е измъкнал от битката за оцеляване. Въпреки това Интер изглежда доволен от офертата на англичаните, които са включили и опция за откупуването на футболиста.

Наскоро Дейвид Мойс публично похвали Жоао Марио, с което засвидетелства интереса на клуба към него. „Той е добър играч. Много интересен кандидат и определено го харесваме”, каза тогава шотландският мениджър.

Жоао Марио има колебания относно Уест Хем

Според „Мирър” днес Мойс ще бъде на трибуните за дербито между Интер и Рома. По принцип не се очаква Марио да бъде титуляр за тима на Лучано Спалети, но има вероятност треньорът да предприеме изненадващ ход за изключително важния мач. Мойс ще се надява да види Марио в игра и най-вероятно да даде окончателно благословията си за трансфера.