Има „нулев шанс“ защитникът на Пари Сен Жермен - Левин Курзава да се присъедини към Барселона през лятото. Звездата на ПСЖ има договор само до края на сезона, като интерес към него не липсва, включително от Арсенал.

„Артилеристите“ са готови да съсредоточат усилията си за евтини трансфери, бартери или свободни агенти през идния трансферен прозорец, след като клубът беше разтърсен от финансовите затруднения, причинени от пандемията на коронавирус. 27-годишният Курзава ще отговоря на тези условия. Левият бек бе свързван с лондончани и през януари.

Докато Арсенал продължава да се интересува него, „Le 10 Sport“ твърди, че Барселона се е оттеглил от надпреварата за неговия подпис. Барселона са изправени пред собствените си проблеми и ще трябва да бъдат пестеливи в разходите си в следващия трансферен прозорец, след като успешно убедиха звездите си от първия отбор да намалят заплатите си със 70%. Смята се, че „каталунците“ са се насочили към звездата на Интер Лаутаро Мартинес.

Отборите на Интер, Милан и Наполи сщо обаче имат интерес към Курзава. Арсенал пък е свързан с няколко свободни агенти от лятото, като Район Фрейзър от Борнемут и Адам Лалана от Ливърпул.

Не е ясно дали трансферите през лятото ще вървят по график, като се има предвид продължаващата здравна криза.