Атлетико Мадрид вече имам набелязан заместник на нападателя Антоан Гризман. Както е известно, френският национал е спряган за почти сигурно ново попълнение на Барселона от лятото.

По информация на Mundo Deportivo „дюшекчиите“ вече се спрели на играч, който да запълни дупката, която ще се отвори в състава им. Твърди се, че става дума за звездата на Пари Сен Жермен Единсон Кавани. Говори се, че мадридският клуб се намира в напреднали преговори с уругваеца.

Кавани призна, че е имал дрязги с Неймар

Единственият проблем, с който според слуховете, може да се сблъскат испанците, са финансовите претенции на футболиста. Той прибирал по 12 милиона евро чисто във френския гранд.

От друга страна, Кавани гледал с добро око на възможността да напусне „Парк де Пренс“. За никого не е тайна, че витае известно напрежение между уругваеца и Неймар. Бразилецът премина във френския гранд през лятото на 2017 година.

Кавани сбори Неймар за дузпа и я профука

Припомняме, че през есента двамата се спречкаха за изпълнението на една дузпа, като в последствие афишираха, че всичко в отношенията им е изгладено.