Една от звездите Пари Сен Жерме Единсон Кавани призна, че между него и присъединилия се през лятото на 2017-а година към тима от „Парк де Пренс“ Неймар е съществувало напрежение. Уругваецът даде интервю за френското списание RMC, където сподели откровено за еволюцията в отношенията му с бразилеца.

„Вярно е, че имах проблеми с Неймар. Казах му, че аз съм първият, който иска да спечели почести, но при условие, че поставя целите и интересите на отбора на първо място. Накрая се разбрахме, докато шефовете на клуба взеха своето решение и аз го уважавам“, коментира нападателят.

Неймар се връща в Париж в петък

Припомняме, че Кавани и Неймар се спречкаха през есента на 2017 година. Двамата влязоха в явен спор на терена кой да изпълни дузпа в мача с Лион. В крайна сметка Кавани се пребори, но пропусна от бялата точка, след като ударът му бе париран.

„Аз съм работник във футбола, не съм звезда. Ако имам колеги в отбора, които могат да постигнат някакви лични успехи, ще им помогна. За мен обаче винаги отборът е на първо място“, добави Кавани.  

Кавани сбори Неймар за дузпа и я профука

Припомняме, че в последните месеци Неймар не бе на терена за ПСЖ. Той се контузи при шампионатната победа над Олимпи Марсилия през февруари. Бразилецът изкълчи глезен и счупи костица в стъпалото, като се наложи операция, извършена в Бразилия. До момента най-скъпият играч в историята (222 милиона евро) се възстановяваше в родината си, като се очаква да се прибере във френската столица в петък, 4 май.