Двама от най-скъпите играчи на ПСЖ Единсон Кавани и Неймар показаха, че няма да мелят лесно брашно в Париж. Те влязоха в дискусия кой от тях да изпълни дузпа в мача с Лион в заключителните минути.

И това вече е третатата дузпа, която предизвиква спорове между Кавани и Неймар. А този път се намеси и Дани Алвес - на страната на своя сънародник Неймар.

Кавани е първи изпълнител на назаказателни удари в ПСЖ, но това не пречи на 222-милионния Неймар непрекъснато да иска той да застане зад бялата точка. 

При резултат 1:0 парижани получиха безспорна дузпа. И преди изпълнението ѝ двамата дълго обсъждаха кой да застане зад бялата точка. Уругваецът не отстъпи пред най-скъпия футболист в света, а бразилецът направи недоволна гримаса.

Въпреки че се наложи над съотборника си, Кавани не показа хладнокръвие. Той стреля мощно, но в обсега на вратаря, който изби в горната греда. Впоследствие успя и комфортно да улови топката.

Уругваецът претендираше, че кълбото е паднало зад голлинията, но повторенията показаха, че тези негови претенции категорично не са основателни. Какво се случи в тази ситуация, можете да видите прикаченото видео.