Бранителят на Барселона Самюел Умтити показа чувство за хумор по повод спекулациите, които пращат неговия съотборник в националния тим на Франция Антоан Гризман на „Камп Ноу”. Умтити заяви, че никога не е чул в съблекалнята да се обсъжда евентуалното привличане на нападателя, а широкото отразяване на темата в испанските и световните медии го навежда на мисълта, че дискусията се случва зад гърба му.

28-годишният Гризман вече обяви официално, че напуска Атлетико Мадрид през лятото на тази година. Към момента обаче никой освен самия футболист няма представа накъде ще го отведе следващото приключение. Предвид засиления интерес на Барса миналото лято и пропадналия по желание на Гризман трансфер, каталунците пак изглеждат като най-вероятната дестинация. Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед обаче представляват други две много примамливи опции.

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо вече призна, че няма никаква представа кой ще закупи звездата на „дюшекчиите”. Умтити, от своя страна като „вътрешен човек” в Барса, също не успя да хвърли особена светлина. „Дали Гризман ще премине в Барселона? Това е един много добър въпрос”, каза 25-годишният защитник.

„Истината е, че никога не съм чул който и да било в Барса да говори за него. Може би всички ме чакат да изляза от стаята и тогава почват”, пошегува се Умтити.