„Скай Италия” предаде, че днес агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш е очакван на среща с шефовете на Реал Мадрид. Това значи, че днешният ден може да се окаже ключов за трансфера му в Ювентус.

Испанските медии добавят, че суперагентът вече е представил пред Реал Мадрид официалната оферта на „бианконерите”, които са склонни да платят 100 милиона евро за португалския национал. Той пък вече е уточнил личните си условия при тях, като най-вероятно става дума за 4-годишен контракт със заплата от 30 милиона евро на сезон.

Така ще стане окончателно ясно дали джентълменското споразумение между Кристиано и „белия балет” все още е валидно. През последните дни се заговори, че Реал би могъл да пробва да изкопчи трансферна сума от 120-130 милиона евро.

Ако пък само 100-те милиона се окажат достатъчни и Реал оторизира сделката, преминаването на Роналдо в Ювентус ще бъде финализирано до края на седмицата.

Показателно е, че италианският журналист Габриеле Маркоти, който поначало беше скептичен относно сделката, сега доложи пред ESPN, че всичко може да приключи успешно за Юве в следващите 48 часа.

Още по темата:

Буфон: Няма да се изненадам, ако видя CR7 в Юве

Истерията по Роналдо в Торино добива епични измерения

Евра към Кристиано: Подписвай бързо с Ювентус!

Роналдо отказала главозамайваща оферта от Китай

Tuttosport "наля" още масло в огъня, приветства Роналдо