Италианското издание Tuttosport засили в още по-голяма степен спекулациите около евентуалния трансфер на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в Ювентус. От въпросната медия си позволиха да приветстват португалеца в италианския шампион и респективно в Серия А чрез неделната си заглавна страница.

„Добре дошъл, Роналдо!“, бяха написали от Tuttosport на фона на голяма снимка на петкратния носител на „Златната топка“ от последната церемония по награждаването му с най-престижната индивидуална футболна награда.

 

La prima pagina di oggi di #Tuttosport! #calcio #juve #cr7

A post shared by Tuttosport (@tuttosport) on

От изданието определят печащата се сделка като „удара на века“ и пишат още, че „Дибала, Матюиди, Пянич и останалите играчи на Ювентус са готови да приветстват с радост нападателя“.

Припомняме, че според слуховете Роналдо ще парафира с „бианконерите“ до 2022 година и ще получава по 30 милиона евро на сезон.

Информации, че Роналдо ще напусне Реал има още от 2017 година насам, а след финала за Шампионската лига през 2018 година, който испанският гранд взе с успех, португалската звезда направи твърде любопитно изказване. CR7 заяви, че му е било хубаво да бъде част от клуба. Оттогава насетне името му бе спрягано с бившия му Манчестър Юнайтед и ПСЖ, но най-съществени са тиражираните слухове за „Старата госпожа“.


Още новини: 

Роналдо отказал главозамайваща оферта от Китай 

Анчелоти към Роналдо: Алегри е идеален за теб 

Модрич: Роналдо остава в Реал

Каталунската преса изпрати Роналдо