Агентът на Филипе Коутиньо омаловажи слуховете за трансфер, свързващи бразилеца с завръщане във Висшата лига. Коутиньо прекара шест години в Ливърпул утвърждавайки се като твърд любимец на феновете на „Анфийлд“, преди да премине за 142 милиона паунда в Барселона през януари 2018 година.

Той обаче разочарова с изявите си на „Камп Ноу“ и беше пратен под заем в Байерн Мюнхен за настоящата кампания.

Смята се, че от Барселона са готови да изслушват оферти за Коутиньо, а бразилският национал е свързан с Челси и Нюкасъл.

Попитан за слуховете за трансфер и бъдещето на Коутиньо в четвъртък, агентът на играча Киа Джорабхиян каза пред  „talkSPORT“:

„Филипе е в Байерн, но в момента е контузен. Той имаше операция преди 2 седмици на глезена и ще му трябват шест седмици за възстановяване, което за съжаление означава, че вероятно ще пропусне повечето мачове от Бундеслигата до края на сезона. Надяваме се, че той ще бъде готов за края на сезона. В момента не сме говорили с никого за каквито и да било сделки. Мисля, че в момента концентрацията на всички е свързана с тази пандемия и как може да се рестартира сезона в една сигурна среда“, заяви агентът на бразилеца.