Футболистът на Барселона Фелипе Коутиньо може да е изиграл последния си мач за Байерн Мюнхен, след като е получил контузия в глезена. Бразилският национал играе под наем на "Алианц Арена" през този сезон.

 Германската Бундеслига ще се превърне в първият топ европейски шампионат който ще се завърне след двумесечно спиране заради пандемията от коронавирус. Шампионите от Байерн ще гостуват на Унион Берлин в мач при затворени врати в неделя, но Коутиньо няма да бъде в състава. Бразилският плеймейкър претърпя операция на десния си глезен и се очаква да бъде извън игра за месец и половина.

Според „Mundo Deportivo“, Коутиньо може вече да е изиграл и последния си мач за Байерн. Все пак има шанс 27-годишният бразилец да се върне за мачовете от Шампионската лига, които УЕФА посочи да се играят през август.

Въпреки че не успя да отговори на очакванията на „Камп Ноу“, пред него има редица клубове, които се редят на опашка за подписа му.

Челси изглеждаше като твърд фаворит, но „сините“ вече не се интересуват от него. Байерн има възможност да го закупи за постоянно срещу 120 милиона евро, което обаче засега изглежда доста малко вероятно.

Най-новите информации сочат, че Нюкасъл може да се окаже спасението за Коутиньо, ако сделката по закупуването от саудитските собственици стане факт.