Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е предложил бартерна сделка на бившия си клуб реал Мадрид. Според „Гол Диарио“ португалецът е съгласен да даде вратаря Давид де Хеа на европейския клубен шампион, при положение, че оттам му върнат услугата с Тони Кроос.

Де Хеа признал: В Манчестър е ад, искам в Реал

Не е тайна, че вече от няколко години президентът на Реал Флорентино Перес желае да подпише с вратаря, когото счита за последното парченце на поредния си пъзел от тип „Галактикос“. Очевидно Специалния също иска да извлече изгода от този факт, затова е предложил настоящия вариант – Де Хеа поема към „Бернабеу“ само ако Кроос се обвърже за постоянно с „червените дяволи“.

Куртоа, а не Де Хеа е цел №1 за Реал

Медиите в Испания считат Моуриньо за голям почитател на 27-годишния Кроос, който пристигна в Реал след раздялата с португалския наставник. Специалния счита, че бившият играч на Байерн Мюнхен ще реши доста от проблемите му в халфовата линия, където Юнайтед страда от липса на идеи въпреки присъствието на фигури като Пол Погба, Хуан Мата, Андер Ерера и Хенрих Мхитарян.