Отборът на Реал Мадрид е поставил ултиматум на стража на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, пишат на Острова. Според информацията на Mirror от Кралския клуб са заявили на испанския национал, че има време до първата седмица на май да реши дали иска да премине на „Сантиаго Бернабеу“.

Де Хеа признал: В Манчестър е ад, искам в Реал 

Както е известно, интересът на „белите“ към стража датира от доста време насам, а през идното лято мадридският гранд е решен да направи нов опит да се сдобие с услугите на 26-годишния играч. Припомняме, че през лятото на 2015-а година Реал бе пред подпис с Де Хеа, но в последните часове преди затваряне на трансферния прозорец сделката се провали.

Челси стартира преговори с вратар под заплаха на Реал

Сега Реал Мадрид е решен да направи нов опит. Запознати обаче твърдят, че на „Бернабеу“ имат и друга опция. Тиражираните слухове са, че вратарят на Челси – Тибо Куртоа – също попада в полезрението на щаба на Зинедин Зидан.

Де Хеа със загадъчни думи за бъдещето си в Юнайтед

Същевременно неназовани източници говорят, че мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо искал вдигане на клаузата за откупуване на Де Хеа. Специалния настоявал тя да бъде увеличена на 80 милиона евро.  

Моу не вярва Реал да отмъкне Де Хеа зад гърба му