Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира слуховете, които свързват името на вратаря на тима Давид де Хеа с Реал Мадрид. Специалния отрече възможността испанският гранд да привлече стража зад гърба му, като коментира, че е добър приятел с боса на Кралския клуб Флорентино Перес.

„Флорентино Перес и неговата дясна ръка Анхел Санчес са двама футболни хора. Ние сме много добри приятели и така ще е завинаги. Приятелите говорят помежду си и са честни“, каза Моуриньо.

ДЕ ХЕА СЪС ЗАГАДЪЧНИ ДУМИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ В ЮНАЙТЕД

„Така че, в края на сезона, ако аз искам техен играч, или те наш, няма да говорим през медиите. Ще проведем разговори. Ще бъдем директни. Затова не съм притеснен по никакъв начин“, отбеляза още португалецът.

„Не желая да говоря за хипотези. Реалността е, че Де Хеа е мой футболист, доволен съм от него. Знам, че и той е удовлетворен от работата си с мен. Няма нищо повече, абсолютно нищо“, коментира още Единствения.

Припомняме, че интересът на Реал Мадрид към Давид де Хеа датира от доста време насам. През лятото на 2015-а година испанският национал бе пред трансфер на „Сантиаго Бернабеу“, но сделката се провали в последните часове преди затварянето на прозореца.