Българският национал Георги Сърмов игра цял мач, докато съотборникът му Николай Димитров остана на пейката на Касъмпаша при равенството 2:2 срещу Ескишехирспор в мач от 14-ия кръг на турското първенство.

Мачът на стадион Ескишехир Ататюрк се развиваше равностойно, като първият гол падна в самия край на първото полувреме. В 43-ата минута домакините от Ескишехир се възползваха от добра атака и откриха резултата чрез Диоманси Камара, който през своята кариера изкара цели седем сезона по британските терени с екипите на Портсмут, Уест Бромич, Фулъм, Лестър и Селтик.

За Касъмпаша изравни бившият нападател на Алмерия и Еспаньол - Калу Уче, но Бурхан Ешер даде отново преднина на Ескишехирспор с гол в 79-ата минута. Въпреки това, отборът на Сърмов и Димитров стигна до точката, след като резервата Адем Бююк беше точен само шест минути преди края.

Двата отбора бяха равни на петото място в класирането преди мача и ситуацията не се промени след него. С две точки аванс на четвърта позиция е грандът Фенербахче, който завърши наравно 1:1 срещу Кайзериспор.