Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от младите състезатели, които пусна снощи срещу Рома в последния мач на „червените дяволи” от груповата фаза на Шампионската лига, завършил 1:1 в Рим.

„Тази вечер имаше момчета в моя състав, които не бих се подвоумил да пусна отново с първия тим, тъй като ми доказаха, че притежават нужния темперамент и способности да играят на такова високо ниво”, каза Фърги.

„Останах доволен от много от нещата, които видях снощи. Не успяхме да задържаме топката достатъчно през второто полувреме, но това се дължи на липсата на опит”, сподели още сър Алекс.

Рууни се справи добре, забавляваше се на терена и мисля, че получи достатъчно време, като за първа среща след контузията. Със сигурност изглеждаше свеж. Мисля, че ще бъде напълно готов за срещата в неделя с Ливърпул”, добави специалистът.

„Достатъчно мачове изпуснах през този сезон заради контузии, така че не искам да отсъствам в нито един повече – желанието ми е да играя във всяка една среща за Юнайтед”, сподели самият Рууни.