Сър Алекс Фъргюсън има дългосрочни планове за ветераните звезди в отбора, трима от които могат да последват Оле Гунар Солскяр в треньорския екип на „Олд Трафорд”.

Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил никога няма да напуснат „Театъра на мечтите”, ако това зависи от шотландския специалист.

И тримата ветерани се представят колебливо от началото на сезона, що се отнася до форма и физически възможности, а вече започват и да се оформят техните наследници.

От друга страна, с падането на завесата на тези три големи футболни кариери, Фърги пое нещата в свои ръце и изрази желанието си работата на тримата в клуба да продължи и след като окончателно окачат футболните си обувки.

Райън Гигс направи своите 100 мача в Шампионския лига в сряда срещу Лион, а Фърги изрази желанието си застаряващите му звезди да поемат по стъпките на Солскяр.

„Всички играчи, които имат толкова дълги кариери в клуба – ето Гигс е на 34 години, започват да си мислят какво ще правят след като приключат с активния футбол”, започна сър Алекс.

„Очевидно е, че Райън, Скоулс и Гари Невил ще постъпят като Оле. Сигурен съм. Ние в клуба много искаме да продължат да работят с нас, тъй като през всичките тези години те са давали невероятен пример на останалите момчета. А ако изкарат и лицензите за треньори, тогава вече ще могат още повече да помогнат на отбора”, завърпи Фъргюсън.