Ветеранът на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс, който се възстанови след три месечно отсъствие заради контузия в коляното, изигра първия си цял мач при загубата от Манчестър Сити с 1:2, като заяви, че възможността да изгуби титулярното си място на „Олд Трафорд” го надъхва и мотивира да работи още по-силно.

Любимецът на феновете на „червените дяволи” признава факта, че сър Алекс Фъргюсън разполага с изключително голям избор за халфовата си линия, но рижата добави, че конкуренцията единствено може да го накара да работи още по-здраво, но в никакъв случай да прекрати кариерата си и да „хвърли бялата кърпа”.

Сър Алекс има много опции – Майкъл Карик, Оуен Харгрийвс, Андерсон, Флетчър, О’Шей и Гигси. Мисля, че това може само да помогне на тима”, каза Скоулс пред официалния сайт на „червените дяволи”.

„Хубаво е, тъй като отиваш на мач и знаеш, че ако не играеш добре, винаги има някой, който е готов да заеме твоето място. Именно заради това, трябва да си винаги във форма, за да те изберат сред титулярите”, добави той.

„Трудно е да се определи, дали това е най-добрата халфова линия, в която съм играл. Винаги е имало голяма конкуренцията между играчите на тези постове, голяма бе и при Ники Бът, Рой Кийн и Верон. Тогава беше доста трудно да си изкараш титулярното място. Сега е също така”, завърши Пол Скоулс.