След победата над Галатасарай с 6:0 треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи играта на отбора като перфектна. 
 
"Трудихме се до последната минута на мача. Когато губехме топката, много бързо пресирахме съперника и за мен това е съвършеното отборно представяне. Играта ни беше перфектна", коментира Зизу.
 
Наставникът обърна специално внимание и на Родриго, който се отличи с хеттрик.
 
"Когато има шанс, той го използва. Знаехме за неговите качества, но днес той показа огромна класа във всичко. Нека обаче да останем спокойни. Представянето му не е изненада за тези, които го виждат на тренировки, но няма да оказваме допълнителен натиск върху него. Родриго има по малко от всичко. Интелектът му, може би, се откроява - иска да учи, да стане по-добър, обръща много внимание на детайлите. Той ще стане физически по-силен с времето, но е умен. Играта му доставя удоволствие“, смята Зидан.
 
Той не пропусна да похвали и Карим Бензема, който отбеляза два гола при разгрома над Галатасарай. 
 
"За Бензема каквото и да кажа, ще е малко. Всеки, който обича футбола, знае на какво е способен. Статистиката говори сама по себе си. Да, сега той привлича вниманието с головете си, но той е и футболист, който много добре си взаимодейства със съотборниците. Играта му се сравнява с тази, която той показваше, когато Кристиано Роналдо беше в Реал Мадрид. Оттогава нищо не се е променило. Бензема просто стана по-зрял човек, стана баща и всичко това се отразява на неговата игра", обясни френският специалист.