"Съдийската глупост ни лиши от победата в мача с Динамо Загреб", сподели наставникът на Динамо Киев Алексей Михайличенко след равенството между двата тима 1:1 в хърватската столица. Българският съдия Станислав Тодоров свири мача в Загреб от Шампионската лига и точно той бе обвинен от наставника на украинския гранд, пише БГНЕС.

"Глупаво съдийски решение помогна на противника да изравни резултата, макар че трябва да призная, че Динамо Загреб ни се противопостави, което е нормално. Все пак те бяха домакини и искаха да махнат тази нула от головата си сметка", каза още Михайличенко.

"Не мога да бъде доволен, защото изпуснахме победата в последните секунди след неправилно отсъдена дузпа. Моите играчи ми казват, че Максим Ковал е играл първо с топката и не е имало никаква дузпа", добави наставникът на киевчани. На другия полюс пък бе настроението в хърватския тим, който празнува първия си гол в Шампионската лига, сякаш е спечелил турнира. Българинът Тодоров свири снощния мач в хърватската столица, който бе от последния кръг на груповата фаза на най-комерсиалния европейски клубен турнир. Миналата есен 36-годишният арбитър свири два мача от групите на Лига Европа, тази също получи два наряда в същия турнир от груповата фаза.