Ливърпул трябва да е по-агресивен и по-упорит в мача си с Лудогорец от Шампионската лига тази сряда. Това е изискването на мениджъра Брендън Роджърс, споделено пред официалния сайт на мърсисайдци. 

"Червените" са изключително колебливи в защита от началото на сезона и северноирландецът не иска да вижда това на Националния стадион "Васил Левски". Този мач е изключително важен за шансовете на тима му да продължи напред в турнира. 

"Искам да видя повече упоритост и агресия в момчетата. Трябва ни повече концентрация, за да се представим по-добре в защита като отбор. Когато има ситуации, в които трябва да се защитаваме, ще е нужно да го правим по-добре. Искам да видя това в сряда", сподели Роджърс. 

Той не пропусна да похвали и нападателя си Рики Ламбърт, който реализира първия си гол с червения екип през уикенда срещу Кристъл Палас. На него ще се разчита основно в атака, особено ако Марио Балотели не се възстанови навреме. 

"Рики играе много добре с глава, а като цяло движението му в наказателното поле е изключително прецизно. Владее много добре топката и стреля прецизно, което е важно за един нападател", сподели Роджърс.