Ясно време и температура от 1 градус над нулата очакват зрителите на двубоя Лудогорец и Ливърпул, който ще се играе в сряда вечер на стадион „Васил Левски“. Прогнозите на синоптиците сочат, че застудяването и дъждът ще дойдат рано сутринта на 27 ноември. Времето отново ще се окаже благосклонно към публиката, която иска да наблюдава мача на българския шампион срещу легендарния английски клуб. В предишното домакинство срещу Базел заваля дъжд и застудя рязко буквално минути след последния съдийски сигнал в мача, в който разградчани спечелиха първа победа в Шампионската лига.

Още около 3000 билета са останали в свободна продажба за почти всички сектори на стадион „Васил Левски“. На този етап пропуски няма единствено за сектор А. Талоните за централната част на стадиона приключиха още при продажбата на пакетните пропуски в началото на кампанията. В момента билети за мача могат да се намерят за секторите Б и Г, за „Лъвчетата“, както и за Сектор В, чиито 32-ри блок бе затворен за домакинството на Реал Мадрид.

От Лудогорец отново напомниха, че на стадиона ще има и деца от българските футболни школи, които по традиция влизат безплатно на мачовете в Шампионската лига.